Luftrenare

Allt fler blir sjuka i allergier från mögel och emissioner. Därför tycker vi det är så viktigt att arbeta för en bättre inomhusmiljö. Sedan flera år tillbaka är vi återförsäljare av Kleenairs effektiva luftrenare som renar luften från mögelgifter, luktsmitta, damm, pollen, röklukt med mera. Kleenairs luftrenare har de senaste filterpaketen med bland annat Hepafilter, kolfilter och UVC-lampa som oskadliggör bakterier, virus, mögelgifter med mera.

Trevlig kunnig personal. Hjälpsam och lösningsorienterad.

Torbjörn Sköld

Recensioner

Vi strävar alltid efter kvalitet och att överträffa förväntningarna. Läs vad andra säger om våra tjänster för att göra välgrundade beslut. Vi ser fram emot att välkomna även dig som en nöjd kund.

Trevlig kunnig personal. Hjälpsam och lösningsorienterad.

Torbjörn Sköld

Kunniga, trevliga och snabba!

Peter Sparf

Rätt pris och professionella!

Måns Sandsjö

På grund av att allt fler besväras av dålig inomhusluft har vi tagit fram effektiva luftrenare. Som säljs under varumärket KLEENAIR.

Luftrenarna finns i flera storlekar för rumsstorlekar mellan 15-90 kvm.

Luftrenarna har ett flerfiltersystem med bl.a. effektivt Hepa filter samt UV-lampa som ger en fotokatalytisk rening. Obs! Luftrenarna bildar inget skadligt ozon.

KA 50 PRO

KA50 PRO är en fotokatalytisk luftrenare som är förberedd att kopplas på sorptionsavfuktarens torrluftskanal för att rena från lukter, mögelgifter och bakterier. Mycket effektiv om man har luktsmitta från krypgrunden upp i boendemiljön från mögel eller kemiska ämnen såsom exempelvis kloranisoler. Luftrenaren kan även kopplas till mekaniska ventilationssystem där tilluften renas från emissioner och även renar ventilationskanalerna från kontaminering av mögel.

KA50 PRO är en fotokatalytisk luftrenare som arbetar med UVC lampor med titandioxid plattor vilket ger en mycket effektiv rening av luften. Med standardlampan avger inte luftrenaren någon ozon men kan kompletteras med ozonlampor för önskad styrka.

Pris 6 995,00 kronor inkl. moms

ka50pro

KA 60

Effektiv luftrenare för större utrymmen

KA60 är en luftrenare som är utrustad med extra muskler. För rum som kräver mer. Perfekt för något större rum på upp till 40 kvm. KA 60 har flerfiltersteknik med bl.a. Hepafilter och kolfilter. Dessutom Jonisering utan Ozon samt UVC-lampa.

Pris 5 995 kronor inkl. moms

KA50 Air Sterilizer

Fotokatalytisk rening

En liten lättplacerad luftrenare med överlägsen teknik som tar bort mögelgifter, mögel, sporer, VOC, samt begränsar luktsmitta från exempelvis tryckimpregnerat virke (Pentaklorfenoler). Fotokatalys är en beprövad teknik där en UVC lampa tillsammans med titandioxid plattor ger en mycket effektiv rening av luften.

Luftrenaren hängs enkelt upp på vägg eller ställs exempelvis på en hylla. Förutom i hemmiljö gör den nytta på kontor, mötesrum, skolor m.m. KA 50 kan även placeras i källare, krypgrund, vindar som är kontaminerad med mögel, kemiska ämnen, luktsmitta m.m.

I standardutförande avger KA 50 Air Sterilizer inget ozon. För kraftfullare och snabbare rening kan man enkelt byta lampa till en som avger 9 mg eller 140 mg ozon. Dessa lämpar sig bäst i utrymmen där man inte vistas frekvent. Exempelvis soprum, krypgrunder och vindar.

Passar: Optimal rumsstorlek: upp till 30 kvm.

Pris 5 995 kronor inkl. moms

ka50-air-sterilizer

KA 40

Liten men avancerad

Även små rum kan ha höga krav. KA40 är framtagen för att ta sig an utrymmen där du
behöver en mer avancerad luftrenare. Perfekt för mindre rum på upp till 25 kvm.

3 995,00 kronor inkl. moms

KA 20

En tuff minsting

Små rum är ofta de tuffaste att ta sig an. Så vad passar väl bättre än en vår minsta luftrenare? Perfekt för små rum på upp till 15 kvm.

1 295,00 kronor inkl. moms

Kontakta oss för en offert

Vi kommer igång direkt och hjälper dig. Vi erbjuder också kostnadsfri efterbesiktning ett år efter utfört arbete!