Fukt- & mögelsanering, avfuktning & installation i Stockholm

Vi på Fuktskadecenter i Stocholm utför fuktrelaterade arbeten i hela huset men främst i krypgrund och vind. Med vår avancerade mätutrustning, gedigna kunskap och långa erfarenhet kan vi spåra mögel och bakterieangrepp som inte alltid syns. Vi utför sanering och avfuktning med högsta kvalitet, säkerhet och service. Kontakta gärna oss, på något av telefonnumren längst ner på sidan, om du misstänker att du har problem i din husgrund, vind eller om du vill ha hjälp med att förebygga fuktproblem.

Utredning

Man måste alltid ta reda på orsaken till skadan innan man kan göra en åtgärdsplan. Våra specialister som arbetar runt om i Stockholm och Sörmland har mer än 20 år i branschen av fukt-, mögelsanering och avfuktning. Vi har genom åren samlat på oss stor rutin och områdeskunskap och vi gör alltid allt för att lösa orsaken till skada. Just nu har vi kampanjpris på termofotografering.

Fuktsanering och förebyggande åtgärder

Vi på Fuktskadecenter i Stockholm hjälper dig med dina fuktproblem oavsett om det är en tillfällig läcka eller ett bestående problem. Vid tillfälliga, grava problem, främst i boytan, görs en fuktsanering. Finns däremot fukten permanent i vinden eller krypgrunden utförs en byggnads-, miljö och ventilationsanalys och eventuellt en fast installation av avfuktare. Det farliga med en fuktig vind eller krypgrund är att det lätt leda till påväxt av mögel. Läs mer om våra tjänster här»

Installation av avfuktare

Vid plötsliga fuktproblem eller vattenskador i bostadsytan avfuktar vi med en sorptionsavfuktare. När vi installerar en fast avfuktare i krypgrund eller vind kan vi installera Corroventa, Acetec, Munters och Trygghetsvaktens avfuktare.

Mögelsanering

Mögel är skadligt att ha i sitt hus. Mögelpåväxt tar vi bort genom mögelsanering och vi väljer det effektivaste tillvägagångssättet. För att möglet inte ska komma tillbaka måste bostaden vara torr. Vi försäkrar att ert hem förblir mögelfritt genom att analysera byggnadskonstruktionen, miljön, ventilation, konvektion och diffusion samtidigt som vi överväger en fast installation av avfuktare. Läs mer om hur vi mögelsanerar här»